27. Travnja, 2024. 08:16:03
Kategorije
Sve ocjene
(2)

Sve 5!

Sve 5!

5555

Prodavatelj se ni nakon višestrukih kontakata ne javlja ... kao niti na opomenu ( ni nakon 15 dana od kupnje ). Uredno čita poruke ... šalje okolo poruke ... Zaključak očigledno mu ne ogovara postignuta cijena. Zato po pravilu negativna ocjena. A ostalima koji ovo čitaju ... za opomenu ... neka pregledaju negativne ocjene ima ih i u prodaji i u kupnji ... zaključak o donesite sami.

Odgovori

Bravo! Sve si pogodija! Ne da mi se gnjavit s pakiranjem i slanjem slike na kojoj bi popušija 100 Eura. Predmet nisi platio, predmet nisi ni dobio! I svi sretni! Eto, živija mi, i hvala ti na negativnoj ocjeni.

Kupac nije platio sliku u terminu koji je razuman, govori da je štancano da je vidio istu sliku kod kolege.. Slika je orginalno i jedinstveno ulje na platnu koje sam osobno preuzeo od Milana Dragije, za što jamčim moralno , krivično i materijalo.. a da ne spomenem da je kupac sliku koju nije platio dalje nudio na facebook marketu bez da ju je platio i imao. Ja bi pod svaku cijenu odradio transakciju, ali to nije bilo moguće! negativna ocjena radi povrata provizije!

Odgovori

Pa ovo je pravi roman! Koje fantazije! Hahahahhha

IZVRSNO!!!

SURADNJA SVE PET !

Najbolje preporuke

Sve 5+++++. Moja preporuka

Odlična komunikacija. Sve pohvale za prodavatelja. 5+! P.s. Hvala za dodatni autopunjač.

sve 5

moje preporuke++++'+

Ne javlja se. Negativna zbog povrata provizije.

Odgovori

I ja Vama želim sretan Božić

Sve za pohvalu i preporuku!

Izuzetan prodavač i član aukcija za svaku pohvalu i toplu preporuku +10000000000000

5+ Preporuka svima!

Sve 5! Moje preporuke!!

Korektan i ažuran prodavatelj +5

korektan i ažuran prodavatelj,preporuka!!!

5

5+

Hvala

10++++

sve preporuke!

Sve za pohvalu i preporuku ! 5++

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.