27. Travnja, 2024. 18:09:26
Kategorije
Neutralne ocjene
(2)
(1)

Izuzetno loše pakiranje staklenog posuđa, više od pola stiglo polomljeno! Krivicu snosi pošiljatelj koji nije nikako zapakirao stvari već ih samo stavio jedno na drugo u kutiju, a dostavna služba samo malo sve uljepšala...Ne preporučam prodavatelja u slučaju kupnje većeg lota staklenih premeta! OPREZ!!!

neutralna ocjena iz razloga što tu piramidu nisam kupila(kupac se ispričao da je došlo do pogreške između mene i njega tj. njegove supruge), ali ne znam zašto bi dala onda pozitivnu ocjenu ako nisam obavila kupnju?!nema logike, a ja sam baš željela tu piramidu za jeftine novce!!

Odgovori

Još jednom se ispričavam. Bio sam na putu i predmet je prodan preko njuškala od strane moje supruge koja nije ni znala da sam tu istu piramidu stavio na aukcije. Priznajem krivicu, ali Vi niste ništa oštećeni.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.