27. Travnja, 2024. 23:06:06
Kategorije
Neutralne ocjene
(1)
(0)

Kada sam ja bušilicu poslao bila je sto posto ispravna i sve je radilo,ja sam bušilicu dobio u zamijeni i rečeno mi je da je bušilica donešena iz njemačke prošle godine i da je profi (plavi bosch),da vam nelažem bušilica kod mene je bila svega 10 dana jer mi trebaju novci tako da ja nisam ništa ni bušio samo sam ju uključio da vidim dali radi. Poslao: 6576aj 20.12.2014. u 16:35 Poštovanje, bušilica je stigla, ali nije kako je opisana, ispravna i plava. Na bušilici ne radi prekidač za brzine, ne radi prekidač za način bušenja (beton), te je zelena, a ne profi plava, što mi i nije tolko bitno, ali me smeta što niste sve napisali u kakvom je stanju. S toga moram dati negativnu ocjenu, ili da mi vratite novce, ja vam ju pošaljem nazad. Lp

Odgovori

Ja sam gospodinu bušilicu poslao 13.12.,preko tiska,(prodaja završila 11.12.),na tisak status paketa vidio sam da je paket,(bušilica) preuzet 16.12. Gospodin se javlja 20.12. i kaže da bušilica nije ispravna. Tko zna što je on radio ta četiri dana i onda očekuje povrat novca. I bušilica je PLAVA ne zelena,treba malo bolje pogledati.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.