28. Travnja, 2024. 00:52:16
Kategorije
Sve ocjene
(0)
(0)

Odličan! Hvala!!!!

Odlican kupac,brza uplata

Kupac za ocijenu 5 i +!

Brzo, korektno, sve najbolje.

Sve je bilo u najboljem redu, preporuka za kupca

moje preporuke za ovog člana aukcija :))

Brzo, korektno, sve najbolje.

Brzo, korektno, sve najbolje.

Brzo, korektno, sve najbolje.

Brzo, korektno, sve najbolje.

Brzo, korektno, sve najbolje.

Sve za 5+. Preporuka

Sve za 5+ Preporuka

korektno,sve preporuke

Vrhunska suradnja na obostrano zadovoljstvo , za svaku pohvalu i preporuku svima koji žele uživati tako da im posao postane ugodno zabavan, a pored svega i svrsishodan. Svima preporučujem dotičnog aukcionara za istinsku i plodnu suradnju. Ocjena +++10 (deset)

Sve za 5+ Preporuka.

Sve 5, zahvaljujem i preporučam.

------------------------------------------------- *** ODLIČAN KUPAC! *** Posebno mi je drago i velika čast napisati prvu pozitivnu ocijenu novom članu ovog portala, ujedno Vam želim i dobrodošlicu na stranice aukcije.hr Čast mi je i to što ste već na samom početku svoje povjerenje dali meni, time što ste među mojim aukcijama pronašli i nešto za sebe. Iskreno se nadam da će Vam se knjiga svidjeti, te da ćete biti zadovoljni svojom prvom kupovinom na ovaj način. Svojom ugodnom komunikacijom, te brzom uplatom potvrdili ste svoj ozbiljan pristup ovom naćinu kupoprodaje na portalu aukcije.hr Slobodno Vas mogu preporučiti svima, jer ste već na samom početku pristupili krajnje ozbiljno, te se nadam da ćemo i u buduće surađivati na obostrano zadovoljstvo. Na stranice mojih aukcija uvijek ste dobrodošli! Samo nastavite ovako, jer jedino na ovaj način možete otvoriti vrata dobrodošlice i kod ostalih članova ovog portala. *** Kupac od potpunog povjerenja! *** Provjereno! MLINKO Aukcije P.S. Ovo je za Vas koji čitate. Odvojite i Vi par trenutaka, pa pogledajte našu ponudu. Uvijek će se nači za svakog po nešto. HVALA! -------------------------------------------------

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.