28. Travnja, 2024. 02:18:27
Kategorije
Neutralne ocjene
(5)
(4)

Od kraja aukcije (14.03.2023) nema nikakvih tragova postojanja kupca. Nema odgovara, uplate ni isprike za nejavljanje.

predmet; ogledalo brod, poslan bez izdvojenog rukovanja, a uz to ogledalo nije bilo fiksirano - plesalo je , ne potrebno rizično...puknuta kvačica za vješanje na zid. ali, dobro zapakirano pa se uprkos svemu, nije razbilo.

Gospodine, za zastavu ste rekli da je "skoro nova". E sad šta to vama znači da je nešto skoro novo? Jel možda to da ima podosta fleka, pogotovo vidljivih na bijelom dijelu, a da ne govorim koliko mrlja od vlage ili već čega ima na grbu. Ako je to skoro novo, onda u redu. Zbog toga ću i dati neutralnu ocjenu, mada mi malo fali za negativnu. Nisam zadovoljan.

Odgovori

zastava je skoro nova, samo grb je našiven na novu podlogu. ukoliko su se pojavile mrlje od vlage, one su lako perive. zastava je išla na aukciju za 1 kn. ako niste zadovoljni, vratite zastavu, a novce ćete dobiti na račun

Brza i ugodna komunikacija kao i slanje po dogovoru.Kupljeni predmet nije baš kao što je opisano.Teže rade 12 tipaka,a ne samo dvije br 5 i 7 u ostalom dijelu uređaj ispravan kako je prodavatelj i naveo.

Sve u najboljem redu! Hvala!

Odgovori

čovik je krivi kružić označija :)

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.