28. Travnja, 2024. 07:32:55
Kategorije
Negativne ocjene
(2)

Ne javlja se.

Kupac se nije javio niti platio predmet za koji je dao ponudu.

Kupac ne odgovara na poruke i stoga PLJAS, PLJAS negativna ocjena!

Odgovori

Bravo. Literarna veličina "pljas, pljas, pljas". Evo Nobela. Ha ha

negativna

Kupac nije odgovorio na kupljeni predmet.

kupac se uopće nije javio nakon osvojene aukcije ni nakon opomene

korisnik se ne pridržava uvjeta koji su navedeni i kristalno jasni. možda to i ne bi bio največi problem , da konverzacija nije "dno dna" , što jednoj "dami" zaista ne priliči......ali vjerovatno mi je to "hvala" za sve do sada što sam joj išla na ruku , pa neka je i meni škola.

Odgovori

Vrlo bahata osoba koja nema mjere. Donekle se to može trpjeti, ali ne predstavlja autoritet koji će NAREĐIVATI gdje i kada. Nepristojna prodavateljica.

Nisu postivani uvjeti prodaje

Bilo je nekih dogovora o osobnom preuzimanju predmeta ,ali to je bilo samo otezanje .KRAJNJE NEOZBILJNO

Odgovori

Gospodin je u pravu. Pokazao je veliko strpljenje. Moja pogreška...

Odustala od kupnje zbog boje resica na ćilimu.

Odgovori

Prije stavljanja ponude prodavatelju je postavljeno pitanje ima li stvar kakovih nedostataka. Odgovor je bio ne. Srecom da se radilo o osobnom preuzimanju. Tepih je bio zmazan i prasan...prodavatelj jako nepristojan i nadmen. Preporucam izbjegavati

iznosi lazne informacije i ne zeli vratiti proizvod

Odgovori

OPREZ. Prodavatelj dobio novac...ne zeli prihvatit reklamaciju da se radi o staroj i ofucanoj stvari...prodaje smece...

Dotićna osoba stavlja ponudu upola nižu od tražene cijene, i ja istu bez komentara prihvačam. Netom po kupnji se javlja da će doći po kupljeno. Dajem adresu no za par minuta zove da mora ići na drugi dio grada i obećava dolazak subota ili nedjelja. Čekam cijeli vikend njen dolazak, ali ništa od dolaska. Podsjećam u ponedjeljak da nije došla po dogovoru, a ista šalje poruku: Oprostite, odustajem od kupnje, koliko sam Vam dužna za troškove? Dakle potpuno bezrazložno odustajanje uz kasniji komentar da ima obiteljski problem. Istoj sada nesmeta taj obiteljski problem kad odmah nudi nadoknadu troškova. Mogla je nazvati, objasniti razlog nedolaska te se lijepo dogovoriti o kasnijoj predaji kupljenog. Neprihvaćam takov odgovor, jer neprodajem za povrat provizija i da netko eksperimentira na mojim aukcijama. Potpuno neodgovorno ponašanje i radi toga ova ocjena.

Odgovori

Gospodin je potpuno u pravu. Iznos kupnje je bio 55 kn i okolnosti su takve da bi mi svaka nova obveza bila previše jer zahtijeva dodatan angažman za koji nemam u ovom trenutku niti snage niti volje, pa sam ponudila novčanu naknadu. Mislim da time gospodin ne bi ništa izgubio.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.