27. Travnja, 2024. 22:30:39
Kategorije
Neutralne ocjene
(1)
(0)

Postovani, trebali ste sacekati jos koji dan i sve bi rijesili, imao sam pro.etnu n i zbog toga mi napamet uopce nisu pale aukcije, vec privatni problemi, vama hvala na ocjeni

Odgovori

Poštovani da ste se javili i rekli da vas sačekam ja bi sačekao i više od mjesec dana. Sa svima sam fer i korektan Kad me neko zamoli da sačekam sa uplatom i to može ako treba sačekati sa dostavom sve se može dogovoriti. Poslao sam vam opomenu niste se udostojili barem točkicu u poruci poslati kao dokaz da ste živi. Ja sam isto bio u bolnici više od 3 tjedna sada sam poluinvalid i sve stignem. Dok sam bio u bolnici uvijek sam našao nekoga da to upakuje i pošalje.

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.