28. Travnja, 2024. 00:31:51
Kategorije
Neutralne ocjene
(2)
(7)

Neutralna ocjena koja je trebala biti NEGATIVNA kao i za aukciju 954170,ali ajd poslao je pravi predmat. Prodavac je poslao predmat koji nije uopce na slici. Dizalica koju je poslao je dizalica iz 70-80 god koje su se koristile na autima.Nakon upozorenja javlja da je predmet poslao krivo i da ce poslati koji treba.Ajd poštenje pa salje ,al sta reci nije samo da rucica fali...kao sto je napisao u opisu. Opruga koja podize rucicu nedostaje. Nakon onakvog pristupa (pun mi je k.... tih tvojih opomena!) nisam zelio vise stupit u kontakt s doticnim gospodinom. Molim sve ostale kupce koji budu kupovali od gosp da paze sta rade. Oprostite ljudi na detaljnom opisu. LP

Odgovori

naime,kupio je auto dizalicu za 1kn i sivacu masinu novu za 49kn. trazio me je da mu posaljem oba predmeta jednom dostavom na sto sam i pristao na svoj minus jer mi osoba koja salje postu uzima postotak na svaki predmet,ali nije bitno,tu sam mu isao u susret za sto nije rekao niti hvala! nadalje,kad je primio paket odmah mi je poslao opomenu pred negativnu ocijenu bez da me je pitao u cemu je problem! a desilo se to da je osoba poslala krivu dizalicu posto imam dvije te sam to provjerio i odmah se ispricao i poslao drugu dizalicu. nadalje,ovaj kupac tvrdi da sivaca masina nije ispravna,ja sam napisao da je nova i iza toga stojim i da nije koristena te sam mu predlozio da ako nije zadovoljan sa predmetom da ga vrati i da cu mu uplatiti natrag novac sa cime se je kupac i slozio. trazio sam ga podatke za uplatu i dobio samo broj racuna.opet sam naknadno trazio koja banka je u pitanju i uopce se nije javio nekoliko dana.da bi nakon sto je dobio drugu dizalicu bio vrlo bahat te me ucijenjivao da mi nece poslati masinu dok mu ne uplatim novac! ucijenama ovdje nije mjesto i takvim nekulturnim kupcima. ja ovakvu uvredu nisam nicime zasluzio te necu tolerirati niti preci preko ovoga samo tako! predmet koji je krivo poslan nije vratio iako je primio drugi i obecao vratiti prvi te isto tako sumnjam da je sam potrgao dio za koji kaze da je neispravan jer ne zeli poslati predmet natrag kako je to i obecao. ocito nepouzdan i dokazano bahat,neiskren i nekulturan kupac kojeg preporucam izbjegavati.

ne pise odgovore na upit o predmetu

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.