26. Travnja, 2024. 09:48:38
Kategorije
Neutralne ocjene
(1)
(2)

Kupac izlicitirao predmet, nije se javljao sedam dana nakon opomene pred negativnu ocjenu uvrijeđeno i s negodovanjem se javlja s napomenom kako mu se šalje opomena za predmet od tri kune. Potom uplaćuje tri kune ne želeći uplatiti poštarinu niti poslati adresu za slanje s napomenom kako će mene staviti zbog opomene na ignor listu te će platiti predmet, ali ga ne želi. I doista uplaćuje samo tri kune. Transakcija prema tome nije provedena jer kupac nije u potpunosti ispoštovao uvijete aukcija i uplatio poštarinu i omogućio provedbu transakcije i isporuku kupljenog predmeta. Bilo kakve osobne komentare zadržavam za sebe.

Odgovori

predmet Vam je uplaćen u iznosu koji je izlicitiran, znači dobili ste uplaćen iznos postignut na aukciji, predmet Vam je ostavljen i plaćen, dobili ste pozitivnu ocjenu od moje strane, da bi nakon toga Vi meni dali neutralnu ...i kažete da sam ja nekorektan :)... neću tražiti admina da pobriše ovu Vašu ocjenu, tako da mogu ostali članovi čitati i vidjeti kakvih se sve ovdje nebuloza može sresti..a da idete na moju ignor listu to je 100% sigurno... naperforirajte taj prospekt da Vam ne bude pregladak...

Aukcije.hr koriste nužne kolačiće (cookies) kako bi svojim korisnicima omogućili korištenje stranice.

Aukcije.hr, također, koriste i neobavezne marketinške kolačiće (cookies) kako bi saznali više o navikama i interesima naših posjetitelja. Marketinški kolačići uključuju statističke podatke o online prometu, te optimizaciju marketinških kampanja.

Postavke kolačića se mogu kontrolirati putem postavki vašeg web browsera (preglednika). Više informacija možete dobiti ovdje.